Семинар за развитие на членството в Ротаракт
Дата: 17.02.2021

На 23. януари се проведе Семинар за развитие на членството в Ротаракт. Макар и онлайн събитието беше интересно, с много полезна информация, вдъхновение и запознанства с нови приятели!


На 23. януари се проведе Семинар за развитие на членството в Ротаракт. Макар и онлайн събитието беше интересно, с много полезна информация, вдъхновение и запознанства с нови приятели!

Да си част от огромното семейство на Ротаракт е истинска привилегия и радост. Всеки един от лекторите на семинара разказа за своята лична история в пътя на безкористната служба. Една от най-търсещата отговор тема беше, какво е да си президент на клуб по време на пандемия и как се отразява тя на членовете в клуба. Дадохме си сметка, че ситуацията пред, която сме изправени единствено и само все повече мотивира всички кандидат-членове и членове на Ротаракт клубовете, да продължат да правят и разпространяват добро.

В кулминационната част на семинара поставихме фокус на смелостта, която носиш в себе си и колко много възможности ти носи привилегията да бъдеш част от Екипа на Дистриктната комисия. Място, което ти позволява да видиш, как работи всеки клуб в България и как заедно сме изградили една силна и прекрасна общност от добри млади хора, които са обединени в идеята, че заедно можем да направим света по-хубав.

Всяка история на членовете в Ротаракт, започва по един и същ начин, с плахото начало, като кандидат-член. Период през, който си мотивиран и искаш да покажеш, колко много можеш да дадеш на организацията, но в същото време си притеснен и неуверен. Тогава осъзнаваш, че хората около теб, прекрачвайки прага на избрания клуб са вече твои приятели, които винаги са насреща да ти помогнат.

Благодарим на всички, които бяха част от Семинара за развитие на членството, който винаги се превръща в едно емоционално преживяване.

Последните 10 новини

» Ротарианци осигуриха безплатни прегледи за рак на гърдата
» Ротарианци осигуриха апарат за размразяване на кръвна плазма на водна баня
» Варненските клубове дариха радост за Коледа
» Ротари клуб Нова Загора - проект "Здрави в училище"
» Послание на ДГ Борислав Къдреков, I 2022
» Честита Коледа и весело посрещане на Нова Година!
» РК София Център: от дигитална трансформация до Ротари чатбот с изкуствен интелект
» Ротари Клуб – Севлиево приветства новите си членове
» РОТАРИ КЛУБ-ПАЗАРДЖИК – С ДАРЕНИЕ ЗА ЦЕНТЪРА ЗА НАСТАНЯВАНЕ ОТ СЕМЕЕН ТИП
» 5 години от своето основаване празнува Сателитен Ротари клуб - Павликени / Бяла черква.