ДИСТРИКТНА КОНФЕРЕНЦИЯ 2023
Дата: 19.04.2023

Можете да кажете, че съм мечтател, но не съм само аз!

Здравейте скъпи Ротарианци, Ротарактори и Интерактори,

Нашето вълнуващо съвместно пътуване започна преди една година, но то не свършва с края на тази ротарианска година. Убедена съм, че ще продължим ЗАЕДНО да преоткриваме магията на Ротари, да преоткриваме силата на Приятелството, да преоткриваме света на устойчивите Партньорства, да преоткриваме Нас самите.

Започнахме много проекти и инициативи, предстоят още повече, но най-важното, което постигнахме е това безценно ЗАЕДНО и това е нещо, което не само трябва да запазим, но и да развиваме в бъдеще.

Очаквам ви на 12-13 май в Тракийска резиденция Старосел, за да споделим ЗАЕДНО време и настроение на Конференцията на Дистрикт 2482 – България!

Планирали сме вдъхновяваща програма и страхотни изживявания с много изненади и настроение на гала вечерята в събота. В петък вечер ще има коктейл за „Добре дошли“ с комплимент от Дистрикт Гуверньора и приятелска вечеря в неформална среда.

В рамките на Конференцията отново ще дадем възможност на приятели да представят своите бизнеси и продукти на специално организирано за целта Ротарианско Изложение.

На 14 май ще се проведе и Общото събрание на СНЦ „Дистрикт 2482 към РИ“. Повече информация можете да намерите на сайта на Дистрикта.

С много любов и усмивки,

Виолина Костова
Дистрикт Гуверньор 2022-23
Ротари Интернешънъл
Дистрикт 2482 - България