Ротари клуб Нова Загора приключи успешно поредния си проект в сферата на образованието - "Виртуалната класна стая променя живота в училище"
Дата: 28.06.2022

Ротари клуб Нова Загора приключи успешно в СУ"Иван Вазов" своя проект, подкрепен с дистриктен грант: "Интерактивната класна стая променя живота в училище"- DG2111

Проект “"Виртуалната класна стая променя живота в училище” (DG2111) се финансира от Фондация Ротари чрез Дистрикт 2482 - България и Ротари клуб Нова Загора, с подкрепата на Ротари клуб Сливен, Ротари клуб Раднево, Ротари клуб Момчилград.

Идеята на проекта е учениците да се обучават в интерактивна образователна образователна среда. Дисплеят е инсталиран с иновативен образователен софтуер, един от първите в страната.
Чрез модернизация на учебния процес, и разширяване на начините на преподаване да се стимулира и мотивира интереса към училището, като източник на знания. Проекта надгражда 3-те действащи проекти на клуба в същото училище – „Деца и родители – заедно в ежедневието” и „Вдъхновено, адаптивно, виртуално и реално в образованието - DG1807”, "Нека свържем света на науката със забавното" DG1907.

Приятелите от клуба и училищните педагози участваха на доброволни начала в изпълнението на дейностите по проекта.

На официалното откриване присъстваха преподаватели, общественици и приятели от клуба.Последните 10 новини

» Послание на ДГ Виолина Костова, VIII 2022
» Степендия за даровити лица от фондация "Огънят на Орфей"
» Прекрасна среща на Ротари клуб Благоевград център
» Послание на ДГ Виолина Костова, VII 2022
» Пратки Украйна
» РК Габрово завъртя колелото
» Ротари - Казанлък С подаръци за клуба по роботика
» Представяне на новата тема на Ротари
» Ротари клуб Нова Загора с грижа за спорта
» Куиз с кауза