Връчване на Национална Награда на Ротари България
Дата: 27.06.2022

На 22.06.2022 год. (Сряда) се състоя връчването на статуетката на Националната награда на Ротари България. Лауреат е Сдружение Бизнесът за Харманли и на официална церемония, статуетката бе връчена от Дистрикт гуверньор Борислав Къдреков на Председателя на Сдружението, Катя Стоянова.

Приятели,

На 22.06.2022 год. (Сряда) се състоя връчването на статуетката на Националната награда на Ротари България.
Лауреат е Сдружение „Бизнесът за Харманли“ и на официална церемония, статуетката бе връчена от Дистрикт гуверньор Борислав Къдреков на Председателя на Сдружението, Катя Стоянова.

Сдружение „Бизнесът за Харманли“ бе номиниран от Ротари Клуб Харманли, заради техния безспорен принос и служба за просперитета на общностите на територията на Република България и в частност Община Харманли от създаването им през 2015 година, до този момент. Сдружението, работи неуморно и ежедневно, вече близо седем години в помощ на общността, което ги направи безспорни победители! Наградата се връчва ежегодно, като носителите на статуетката не са ротарианци и имат безспорен принос в областта на своята дейност, постигнат чрез безкористна служба за просперитета на местната общност, проявявайки доброволчество, безкористност и висок морал, проявени в еднократно действие или в по-дълъг период. На официалната церемония присъстваха още членовете на Ротари Клуб Харманли, членовете на Сдружение „Бизнесът за Харманли“, Паст Дистрикт Гуверньор Илиян Николов, приятели от други Ротари клубове и гости.Последните 10 новини

» Послание на ДГ Виолина Костова, VIII 2022
» Степендия за даровити лица от фондация "Огънят на Орфей"
» Прекрасна среща на Ротари клуб Благоевград център
» Послание на ДГ Виолина Костова, VII 2022
» Пратки Украйна
» РК Габрово завъртя колелото
» Ротари - Казанлък С подаръци за клуба по роботика
» Представяне на новата тема на Ротари
» Ротари клуб Нова Загора с грижа за спорта
» Куиз с кауза