Награда за Ротари Казанлък
Дата: 17.06.2022

Сдружение Бъдеще за децата връчи специално отличие – на Ротари клуб Казанлък, за развитието на устойчиво партньорство и дарителство през годините.

Сдружение „Бъдеще за децата“ връчи специално отличие – на „Ротари клуб“- Казанлък, за развитието на устойчиво партньорство и дарителство през годините. „Бъдеще за децата“ , връчи едноименните си Годишни награди 2022“, като церемонията се провежда за 6-ти път.
Наградата бе приета от Президента на Клуба в града на розите, господин Ибрахим Качан. През тази година Ротари клуб – Казанлък подари на центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца модерен интерактивен под. За закупуването му Ротари Клуб Казанлък спечели проект, в който се включиха и други клубове от страната.
Стойността на интерактивния под е 12 000 лева. Той е модерно средство и за обучение на деца със СОП.


„И тази година, нашата цел бе да покажем онези граждани, хора с големи сърца, които са допринесли със своя труд и загриженост за децата на Казанлък. Да поощрим тези, които са способствали животът им да бъде по-щастлив и средата, в която израстват по-добро място за живот. Защото доброто е тук! Случва се! „ – споделиха при откриването от „Бъдеще за децата“.Последните 10 новини

» RК София-Балкан подкрепя Украйна
» Благотворителен бал.25 години Ротари клуб Добрич
» Ротари клуб Нова Загора - Стипендии за отличници
» Награда за Ротари Казанлък
» Награда за рецитация на Яворова поезия
» Ротари клуб Нова Загора - в помощ на образованието.
» Признание за Ротари клуб - Казанлък
» Ротари клуб Чирпан с ново дарение
» Ротари клуб Нова Загора дарява детски усмивки
» Интерактивен под за деца, дари Ротари клуб - Казанлък