Кампания "За лапичка с любов" и "За малките герои"
Дата: 10.12.2021

Радостни сме, че можем да споделим с вас за нашата следваща инициатива За лапичка с любов, чиято цел е да подпомогне Общинския приют за кучета. С кампанията За малките герои ще съберем средства за детското отделение в областната болница.

Две чудесни инициативи организират преди Коледа и Нова година младежите от Ротаракт клуб – Велико Търново. Те канят всички граждани и гости на старата столица да се присъединят към кампаниите им“ За малките герои” и “За лапичка с любов”, като посетят Коледния базар в парк „Марно поле“ и тяхната Ротакъщичка на 18 и 19 декември между 10 и 19 часа. Тези, които решат да подкрепят младежите в благородните им каузи, ще получат магнитче или календар, с чието закупуване ще бъде подпомогнат Общинския приют за кучета.Организиран е и базар “От деца за деца” с детски ръчни творби. За това ротаракторите специално благодарят на своите помощници от ЦДГ “Слънчев дом” и на малчуганите от първа група на детска градина „Пролет“ – гр. Севлиево, с учител Миглена Гаджева.
Освен детските творби, за базара са дарени и предмети, изработени от приятели на клуба.
Подкрепяйки някоя от двете кампании, 100 % от събраните средства ще бъдат насочени към определената кауза, посочват от Ротаракт – Велико Търново.„За малките герои“ е кампания за подобряване на условията в детското отделение на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, където със събраните средства ще бъдат реновирани стаи.
“За лапичка с любов” е инициатива, с която ще бъде подкрепен Общинският приют за кучета.
Ние вярваме, че чрез добрината сме способни да спасим света! Наближаващите празници ни вдъхновяват да споделяме своята топлина, споделят младежите от Ротаракт клуб.Последните 10 новини

» Ротарианци осигуриха безплатни прегледи за рак на гърдата
» Ротарианци осигуриха апарат за размразяване на кръвна плазма на водна баня
» Варненските клубове дариха радост за Коледа
» Ротари клуб Нова Загора - проект "Здрави в училище"
» Послание на ДГ Борислав Къдреков, I 2022
» Честита Коледа и весело посрещане на Нова Година!
» РК София Център: от дигитална трансформация до Ротари чатбот с изкуствен интелект
» Ротари Клуб – Севлиево приветства новите си членове
» РОТАРИ КЛУБ-ПАЗАРДЖИК – С ДАРЕНИЕ ЗА ЦЕНТЪРА ЗА НАСТАНЯВАНЕ ОТ СЕМЕЕН ТИП
» 5 години от своето основаване празнува Сателитен Ротари клуб - Павликени / Бяла черква.