Проект Училището - привлекателен център за нашите деца!
Дата: 01.06.2021

Днес, на Международния ден на детето, се състоя официалното откриване на завършилият втори етап от изграждането на мултифункционалната спортна площадка в ОУ „Иван Вазов“ гр. Харманли!

Проекта „Училището – привлекателен център за нашите деца“ е проект за изграждане на мултифункционална спортна площадка, включваща лекоатлетическа писта, мултифункционално игрище за хокей на трева, футбол, хандбал и баскетбол, игрище за волейбол и бадминтон на обща стойност: 208 000 лв., като вече са завършени първите два етапа, а именно мултифункционалното игрище и игрищата за волейбол и бадминтон! Проекта се реализира съвместно с Ротари Клуб Сейнт-Жил, Община Харманли, Министерството на образованието и науката, ОУ „Иван Вазов“, неправителствени организации, Ротари клубове от цялата страна и всички гости и приятели, които бяха част от събитията организирани от Ротари Клуб Харманли, за набирането на средствата, необходими за проекта! На откриването присъстваха, Кметът на Община Харманли - г-жа Мария Киркова, Архиерейския наместник свещеноиконом - Живко Петров, Президента на Ротари клуб Харманли - Александър Петров, всички членове на Клуба, Зам. Директора на ОУ „Иван Вазов“ - Любка Рогачева, учители и ДЕЦАТА на нашият град!Последните 10 новини

» Нови указателни табели на Ротари клубовете от Стара Загора
» Ротари клуб Нова Загора - за пътна безопасност
» КОВИД 19 на прицел
» 20 години РК Свиленград
» Проект Училището - привлекателен център за нашите деца!
» Послание на ДГ Илиян Николов за юни 2021
» В навечерието на Празника на българската просвета Ротари клуб Нова Загора проведе тържествена сбирка и отличи изявени просветни дейци от общината.
» XV състезание по майсторско колоездене проведе Ротари клуб Поморие
» РК Габрово се включи в "Да изчистим България заедно"
» Да убием вируса!-Състезание по прецизна спортна стрелба! Организирано от Ротари клуб Айтос