XV състезание по майсторско колоездене проведе Ротари клуб Поморие
Дата: 29.05.2021

Днес, 29 май, Ротари клуб Поморие организира петнадесетото поредно издание на състезанието по майсторско колоездене за деца, посветено на Деня на детето – 1 юни.

Днес, 29 май, Ротари клуб Поморие организира петнадесетото поредно издание на състезанието по майсторско колоездене за деца, посветено на Деня на детето – 1 юни. В надпреварата, момичета и момчета на възраст от 5 до 15 години, се състезаваха за бързина и майсторство при преминаване по трасето. Въпреки неблагоприятната прогноза от рано сутринта имаше нетърпеливи участници. За класиралите се имаше персонални награди и грамоти, а за всички участници бе осигурена почерпка.
Присъдени бяха и две специални награди – за най-малък участник, на Павел Петров Петров на 4 години и за дебют в състезанието на Щерион Янев Гуджуков.
По случай Деня на детето Ротари клуб Поморие зарадва с лакомства възпитаниците на Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания /ЦНСТДМУ/.
Ротари клуб Поморие благодари за спомоществувателството на фирмите „Захаро“ ООД и „Балъкчиеви“ ЕООД.Последните 10 новини

» Нови указателни табели на Ротари клубовете от Стара Загора
» Ротари клуб Нова Загора - за пътна безопасност
» КОВИД 19 на прицел
» 20 години РК Свиленград
» Проект Училището - привлекателен център за нашите деца!
» Послание на ДГ Илиян Николов за юни 2021
» В навечерието на Празника на българската просвета Ротари клуб Нова Загора проведе тържествена сбирка и отличи изявени просветни дейци от общината.
» XV състезание по майсторско колоездене проведе Ротари клуб Поморие
» РК Габрово се включи в "Да изчистим България заедно"
» Да убием вируса!-Състезание по прецизна спортна стрелба! Организирано от Ротари клуб Айтос