Цветослав Христов е на 32 години, член на РК София Триадица
Дата: 17.02.2021Цветослав Христов е на 32 години, член на РК София Триадица.

Както казва, работил е от доставчик на пица до мениджър в голяма компания, и никога по специалността си – политология. Намерил е своето нещо преди  9 години, когато започва да работи като брокер на недвижими имоти.

В момента има своя фирма „Антре” и се гордее с няколкото получени награди, с това, че фирмата е търсена като  консултант в телевизионни предавания и различни онлайн издания. Това са все поводи за гордост, но те си имат причина и за Цветослав  тя е в екипа от хора с висок интегритет.  Те се обединяват и в по-малки и по-големи дарителски кампании за деца в неравностойно положение, в набавянето и разноса на храна на  възрастни хора, помощ на хора изпаднали в затруднение в следствие на пандемията. 
Семеен и има син на две години. Спортува активно – бокс, футбол, тенис. Обича да чете, да пътува, да се среща с приятели.

Цветослав Христов: Чартър член съм на Ротари клуб София Триадица. Благодарен съм на човека, който ми посочи този път и ми отвори вратата. Защо казвам отвори вратата? За мен това беше нещо съвсем ново, непознато, не знаех какво точно правят подобни клубове , какви хора членуват. Вече знам и това , което знам ми харесва и е хубаво.

Ако трябва да кажа с една дума какво за мен е Ротари, то бих избрал възможност. Възможност да израснеш, като се запознаеш с хора от различни професионални и бизнес полета, всеки със своята експертиза, опит, знания, интереси, извървян път. Да израснеш, като удовлетворение от това, че помагаш в по-голям мащаб. Да израснеш, като развиеш бизнеса си, като тук няма предвид прекия смисъл, той е ясен, говоря за това да израснеш ти, което да рефлектира в бизнеса ти.

Възможност за приятелства с хора, които е малко вероятно да срещнеш, камо ли да станеш приятел с тях. Възможност да учиш. Възможност да отваряш врати и да може да видиш. И за мен е именно възможност , защото нищо от това не са дава по задължение. В най-голяма степен зависи от нас.
 
https://www.bloombergtv.bg/a/39-notifikatsii/44971-koronavirusat-veche-se-otrazyava-na-imotniya-pazar-u-nas

https://www.bloombergtv.bg/a/5-videa/66612-tsvetoslav-hristov-i-aleksandar-gergov-v-doveren-broker

https://www.youtube.com/watch?v=sknpu3lpTLY