Второ поколение в Ротари клуб СЕВЛИЕВО
Дата: 28.07.2020

На своя редовна сбирка на 27-ми Юли, 2020г. Ротари клуб Севлиево единодушно приветства в редиците си Симеон Марков като пълноправен член на Клуба.

На своя редовна сбирка на 27-ми Юли, 2020г. Ротари клуб Севлиево единодушно приветства в редиците си Симеон Марков като пълноправен член на Клуба.
Симеон е бивш възпитаник на СУ„ Васил Левски“ – гр. Севлиево и на Националната Априловска гимназия, президент на Интеракт клуб - Габрово през 2015/2016.
В началото на настоящата година Симеон Марков успешно се дипломира в един от най-престижните университети за медия и комуникации в Щутгарт, Германия със специалност „Полиграфия“.
Малко след завръщането в родния град Симеон изяви желание да се присъедини отново към Ротарианската кауза за обществена служба като член на РК Севлиево.
За нас е чест да приемем в нашите редици един от младите лидери на гр. Севлиево, който успешно продължава традицията в своето семейство както за изграждане на успешен семеен бизнес, така като стремеж и отдаденост в полза на граждански общополезни каузи.
За първи път в близо 20-годишната история на РК – Севлиево две поколения от една фамилия са заедно и в семейството на Ротари.
Щастливи сме, че тази страст и енергия ще бъде част от нашия клуб и всички наши бъдещи начинания!Последните 10 новини

» Традиционно РК Нова Загора откри учебната година с подаръци за първолаците.
» Първи учебен ден с Ротари
» Да помогнем заедно
» Образователен проект с послание
» Послание на ДГ Борислав Къдреков, IX 2021
» ТУРНИР по спортна стрелба
» Ротарианска среща на Шипка 30 години отново Ротари в България
» На върха
» Ротари клуб Габрово и Д-р Красимира Йорджева с поредната благотворителна инициатива
» Посещение на ДГ Борислав Къдреков в Нова Загора