Ротация на президентите в Ротари клуб Габрово
Дата: 30.06.2020

В последния ден на ротарианската 2019-2020 г. се проведе ротацията на президентите в Ротари клуб Габрово и Интеракт клуб Габрово. На събитието присъстваха голяма част от приятелите в двата клуба.

Паст-президентът г-н Минчо Пеев благодари за подкрепата, която е получил през неговия мандат и изрази съжаление, че поради усложнената обстановка и прилаганите мерки за ограничаване на пандемията от Covid-19 нямаше възможност за провеждане на редица планирани събития. През последната година направените дарения от клуба са в размер на около 17 000 лв. Новият президент на РК Габрово г-жа Диана Гатева потвърди, че ще се работи усилено по нови и разнообразни проекти, в полза на нашето общество. От календара с предстоящите събития отпада отбелязването на Шипченската епопея в края на август, именно заради ограничителните мерки срещу разпространението на коронавирусната инфекция. Аналогично, традиционните походи към връх Св. Никола също няма да бъдат проведени.
Успешен и ползотворен мандат на новите Президенти и техните екипи!Последните 10 новини

» „Ротари отваря възможности за децата на Поморие“
» Трима приятели с отличието „Пол Харис Фелоу“ в РК Свиленград
» НАЦИОНАЛНА НАГРАДА НА РОТАРИ В БЪЛГАРИЯ - ЗАДАНИЕ ЗА ИЗРАБОТВАНЕ НА ПРОЕКТ ЗА СТАТУЕТКА
» Еко акция на Ротари клуб Айтос
» Послание на ДГ Илиян Николов за май 2021
» Великден във всеки дом с Ротари клуб Нова Загора
» РК Свиленград и Лайънс клуб Свилена с финансова подкрепа към СУ "Д-р Петър Берон"
» Цветен рай около Храма на Велики Четвъртък
» Ротари клуб Свиленград и Лайънс клуб „Свилена”-Свиленград, реализират обща кауза за обучение на най-малките в безопасност на движението по пътищата
» Ротари клуб Габрово прие нов член в редиците си