Посещение на ДГ Митко Минев в РК Нова Загора
Дата: 18.11.2019

На 13 ноември 2019 г. Дистрикт гуверньорът на Дистрикт 2482 България Митко Минев беше гост на ротарианците от Ротари клуб Нова Загора

По време на визитата беше проведена среща с кмета на Община Нова Загора г-н Николай Грозев. Бяха обсъдени актуални теми, свързани с развитието на общината и евентуалните възможности за съвместна работа между Общинската администрация и Ротари клуб Нова Загора. На срещата присъстваха също Георги Николов - председател на Общински съвет и дългогодишен член на клуба, Валентин Василев - президента на клуба, Миладин Йорданов - церемониал-майстор на РК Нова Загора.

С кратка разходка пред дистрикт-гуверньора бяха показани част от проектите на клуба.
В Историческия музей на Нова Загора, Митко Минев бе запознат с историята на града и една от най-старите цивилизации в света, както и с първото колело на Балканите, конструирано и създадено в нашия град.


В последвалата официална среща с членовете на клуба Митко Минев сподели впечатленията си от състоянието и дейността на клуба, оцени положително постигнатото и представи своята визия и идеи за укрепване и развитие на българското ротарианство през настоящата година. Лично от него бяха връчени отличителни значки на членовете на борда на Ротари клуб Нова Загора. Гости на сбирката бяха ПДГ Валентин Стоянов и АДГ Росен Гогошев.Последните 10 новини

» Ротари клуб Нова Загора - за пътна безопасност
» КОВИД 19 на прицел
» 20 години РК Свиленград
» Проект Училището - привлекателен център за нашите деца!
» Послание на ДГ Илиян Николов за юни 2021
» В навечерието на Празника на българската просвета Ротари клуб Нова Загора проведе тържествена сбирка и отличи изявени просветни дейци от общината.
» XV състезание по майсторско колоездене проведе Ротари клуб Поморие
» РК Габрово се включи в "Да изчистим България заедно"
» Да убием вируса!-Състезание по прецизна спортна стрелба! Организирано от Ротари клуб Айтос
» Албумът Моят Казанлък