Тържествена церемония по предаване на огърлицата в Ротари клуб Козлодуй-Аугуста
Дата: 08.07.2016Детското здравеопазване – приоритет за РК „Аугуста”, Козлодуй
Обновяване на медицинската апаратура в детското и акушеро-гинекологичното отделения на МБАЛ „Св. Иван Рилски” в град Козлодуй ще бъде основен приоритет за Ротари клуб „Козлодуй – Аугуста” през ротарианската 2016-2017 година, беше обявено на церемонията за ротация на президентите на Клуба.
Проектът „Ефективно функциониране на майчино и детско здравеопазване” беше подготвен през изтеклата година. Новото оборудване и обучението за работа с него възлизат на близо 73 хиляди лева и козлодуйският клуб ще кандидатства за осигуряването им към Фондация „Ротари Интернешънъл”.
„Всяко усилие и целият труд през тази една година в полза на Ротари и обществото ми донесе дълбоко удовлетворение”, каза в речта си досегашният президент Найден Найденов. Той предаде огърлицата на Венцислав Калушев, който потвърди основната цел на ротарианците в Козлодуй за предстоящия период и припомни, че през настоящата година се отбелязват 110 години от създаването на Ротари и 25-тата годишнина от възстановяването на организацията в България.
По време на церемонията бяха връчени и две отличия „Пол Харис”. Техни носители станаха Найден Найденов и Галя Колецова.Последните 10 новини

» РОТАРИ КЛУБ СТАРА ЗАГОРА ДАРЕНИЕ ДОНОРСКИ СТОЛ Кръвен център в град Стара Загора
» Напусна ни завинаги Костадин Костадинов
» РОТАРИ КЛУБ СТАРА ЗАГОРА Петото балканско квадринале на живописта „Митовете и легендите на моя народ“ Стара Загора 2020
» Послание на ДГ Илиян Николов за януари 2021
» Включване на Ротари клуб Стара Загора-Берое в инициативата #ХапкаНадежда.
» Изпращаме 2020 г. с нови проекти на Ротари клуб Габрово
» Ротари клуб и Интеракт клуб Севлиево – равносметка за първата акция „Купи-Дари“
» Пореден габровски ротарианец с отличие Paul Harris Fellow
» Ще успеем заедно! - Послание на РК Севлиево
» Двама приятели от РК Габрово с PHF+1