ТУРНИР по спортна стрелба
Дата: 31.08.2021

ТУРНИР по спортна стрелба

На 28 и 29.08. се проведе Турнир по стрелба и организирано посещение на Рилската света обител- Рилски манастир/символ на клуба/. Събитията бяха посветени на 20 годишнината на РК Дупница. Наши гости бяха Дистрикт Гуверньора г-н Борислав Къдреков, Асистент Дистрикт Гуверньора г-н Иво Гърнев, приятели от Ротари клуб Кюстендил и Ротари клуб Самоков. Начало на срещата беше ресторант "Горхим",прекрасно място сътворено от нашия приятел Стефан Кръстев. Тук се намира и чешма изградена от РК Дупница по легенда за най чистата вода от Рила планина. Посетихме и щанда с пчелни продукти на нашия приятел Боби Христов,събрал най лечебните билки на региона. След вкусния обяд,посетихме още една чешма изградена от РК Дупница и РК Благоевград през 2003г,намираща се на Кирилова поляна. Завършихме зареждащия с емоции следобед с посещения на Рилският манастир.

Ротарианската среща прерастна в музикално-тематична събитие в ресторант "7 Рилски езера " с взривяващото участие на "ФТА РИЛА " с магията българския фолклор.

На другия ден в 10.30 се проведе Турнира по стрелба, където победата не беше купа или трофей, а самото участие, с което подкрепяме благотворителната кауза "Превенция и защита срещу Вируси"Последните 10 новини

» 24 октомври 2021, свят без полиомиелит
» Посещение на ДГ Борислав Къдреков в РК Стара Загора-Берое
» Ротари Клуб Севлиево стартира за първи път с реализиране на Дистриктен проект - История в картини с продължение
» Посещение на ДГ Борислав Къдреков в РК Поморие
» Послание на ДГ Борислав Къдреков, X 2021
» Традиционно РК Нова Загора откри учебната година с подаръци за първолаците.
» Първи учебен ден с Ротари
» Да помогнем заедно
» Образователен проект с послание
» Послание на ДГ Борислав Къдреков, IX 2021