Ротация на президентите в Ротари клуб Габрово
Дата: 30.06.2020

В последния ден на ротарианската 2019-2020 г. се проведе ротацията на президентите в Ротари клуб Габрово и Интеракт клуб Габрово. На събитието присъстваха голяма част от приятелите в двата клуба.

Паст-президентът г-н Минчо Пеев благодари за подкрепата, която е получил през неговия мандат и изрази съжаление, че поради усложнената обстановка и прилаганите мерки за ограничаване на пандемията от Covid-19 нямаше възможност за провеждане на редица планирани събития. През последната година направените дарения от клуба са в размер на около 17 000 лв. Новият президент на РК Габрово г-жа Диана Гатева потвърди, че ще се работи усилено по нови и разнообразни проекти, в полза на нашето общество. От календара с предстоящите събития отпада отбелязването на Шипченската епопея в края на август, именно заради ограничителните мерки срещу разпространението на коронавирусната инфекция. Аналогично, традиционните походи към връх Св. Никола също няма да бъдат проведени.
Успешен и ползотворен мандат на новите Президенти и техните екипи!Последните 10 новини

» Ротари клуб Нова Загора - за пътна безопасност
» КОВИД 19 на прицел
» 20 години РК Свиленград
» Проект Училището - привлекателен център за нашите деца!
» Послание на ДГ Илиян Николов за юни 2021
» В навечерието на Празника на българската просвета Ротари клуб Нова Загора проведе тържествена сбирка и отличи изявени просветни дейци от общината.
» XV състезание по майсторско колоездене проведе Ротари клуб Поморие
» РК Габрово се включи в "Да изчистим България заедно"
» Да убием вируса!-Състезание по прецизна спортна стрелба! Организирано от Ротари клуб Айтос
» Албумът Моят Казанлък