РК Варна-Евксиноград с дарение в помощ на уязвими лица за Великден.
Дата: 23.04.2020Ротари клуб Варна-Евксиноград и БЧК-Варна подпомогнаха 100 семейства с хранителни пакети с продукти от първа необходимост за Великден. Пакетите са дарени от членовете на Ротари клуб Варна Евксиноград.
Съвместната благотворителна  кампания отговори на нуждите на най-уязвимите хора и общности в условията  на пандемия и бе в израз на подкрепа за предстоящите светли  Великденски празници.
Семействата са подбрани от БЧК-Варна по социални критерии, възрастни хора с ниски доходи, самотни майки, млади семейства, останали хора без работа и доходи в създалата се извънредната ситуация, многодетни семейства и лица настанени в приюти за бездомни.
Хранителните пакети им бяха връчени на 10 април 2020 г. от доброволци на двете хуманитарни организации, чието партньорство за пореден път направи възможно достигането и подпомагането на повече нуждаещи се по време на Великденските празници!Последните 10 новини

» Ротари клуб Нова Загора - за пътна безопасност
» КОВИД 19 на прицел
» 20 години РК Свиленград
» Проект Училището - привлекателен център за нашите деца!
» Послание на ДГ Илиян Николов за юни 2021
» В навечерието на Празника на българската просвета Ротари клуб Нова Загора проведе тържествена сбирка и отличи изявени просветни дейци от общината.
» XV състезание по майсторско колоездене проведе Ротари клуб Поморие
» РК Габрово се включи в "Да изчистим България заедно"
» Да убием вируса!-Състезание по прецизна спортна стрелба! Организирано от Ротари клуб Айтос
» Албумът Моят Казанлък