Кръгла маса на тема “Здравеопазване и образование: Възможни решения за преодоляване на демографската криза”.
Начало: 2024-05-16

Ротари България има удоволствието да Ви покани на кръгла маса на тема “Здравеопазване и образование: Възможни решения за преодоляване на демографската криза”.

Събитието ще се проведе на 16 май 2024 г. (четвъртък) от 15:00 ч. - гр. София, Гранд Хотел Милениум, зала „Да Винчи“.

Участие в кръглата маса ще вземат Дистрикт гуверньора на Ротари България Христо Михайловски, д-р Стойчо Кацаров, доц. Георги Бърдаров и Михаил Ненов, зам.-кмет „Образование, здравеопазване, социални дейности и младежки политики“ – Община Бургас.

Тенденциите за задълбочаване на демографската криза са глобални. За съжаление България е най-засегната държава в ЕС. Висока смъртност, най-ниска продължителност на живота, както и все по-отчетлив спад в знанията на българските деца и младежи са сред основните фактори, влияещи на този негативен тренд. По време на събитието ще бъдат обсъдени теми, свързани с проблемите и възможните решения в образованието и здравеопазването.

Повече информация за програмата може да намерите в прикачения файл.

Вход – свободен, след предварително потвърждение за присъствие. Молим, поради ограничените места да потвърдите присъствие до 14 май 2024 г. на следната регистрационна форма-https://form.jotform.com/240854549519366 или на: office@primetimebg.com

Очакваме Ви!

Изтегли файлове
» Покана
» Програма