Дистриктна Конференция 2023, Старосел
Начало: 2023-05-13
Край: 2023-05-13
Дистриктна Конференция 2023, Старосел

Здравейте скъпи приятели, Ротарианци, Ротарактори и Интерактори,

Нашето вълнуващо съвместно пътуване започна преди една година, но то не свършва с края на тази ротарианска година. Убедена съм, че ще продължим ЗАЕДНО да преоткриваме магията на Ротари, да преоткриваме силата на Приятелството, да преоткриваме света на устойчивите Партньорства, да преоткриваме Нас самите.

Започнахме много проекти и инициативи, предстоят още повече, но най-важното, което постигнахме е това безценно ЗАЕДНО и това е нещо, което не само трябва да запазим, но и да развиваме в бъдеще.

Очаквам ви на 12-14 май в Тракийска резиденция Старосел, за да споделим ЗАЕДНО време и настроение на Конференцията на Дистрикт 2482 – България!

Планирали сме вдъхновяваща програма и страхотни изживявания с много изненади и настроение на гала вечерята в събота. В петък вечер ще има коктейл за „Добре дошли“ с комплимент от Дистрикт Гуверньора и приятелска вечеря в неформална среда.

В рамките на Конференцията отново ще дадем възможност на приятели да представят своите бизнеси и продукти на специално организирано за целта Ротарианско Изложение.

Информация за събитието и резервация, ще намерите в приложената покана.

„Можете да кажете, че съм мечтател, но не съм само аз.“

С много любов и усмивки,

Виолина Костова
Дистрикт Гуверньор 2022-23
Ротари Интернешънъл
Дистрикт 2482 - България

Изтегли файлове
» Програма Дистриктна Конференция 2023
» Покана Дистриктна конференция 2023, Старосел
» Информация за Резервации за Старосел
» Информация за Ротарианско Бизнес Изложение