СРЕЩА „B CLUBS – B ACTIVE”
Начало: 2022-06-03
Край: 2022-06-05

Тези срещи са резултат от много добрата съвместна дейност на РК Берн-Кристофел (Швейцария), Ротари Е-клуб Берлин Глобал (Германия), РК Белград-Чукарица (Сърбия) и РК Бор (Сърбия). Добре свършената работа е довела до периодични срещи в различни градове, където да се опознаят, да обменят идеи и да реализират проекти (може да прегледате техните постижения в прикачения файл What we have done).
Идеята да се развие това сътрудничество, да се привличат повече клубове и да се създават повече приятелства между различни държави е вдъхновяваща. Беше удоволствие да се включим в онлайн срещата на Б клубовете в Белград през миналия октомври и така се запалихме да дадем и нашия принос към начинанието.
Ние сме Б дистрикт, а в Бургас сме и три Б клуба, затова от името на всички клубове от нашата зона: РК Бургас-Пиргос, РК Бургас, РК Бургас-Приморие и РК Созопол, ви каня да се включите в следващата среща “B clubs-B active” в Бургас от 3 до 5 юни 2022г.
Много ще се радваме да ви посрещнем, да прекараме няколко дни заедно и да представим един от традиционните си проекти „Да дарим възможност“. Поканата важи с двойно по-голяма сила за РК Балчик, РК Банкя, РК Банско-Разлог, РК Берковица, РК Благоевград-Център и РК Ботевград.
Планираме събитието да е присъствено, но ще има възможност и за онлайн включване.
Прикачена е подробна програма, както и регистрационна форма, която ще ни помогне да създадем по-добра организация и която ви молим да попълните и изпратите до 30 април 2022г.

Изтегли файлове
» What we have done
» Регистрационна форма
» Програма на срещата