РК София-Интернешънъл УИСКИ и ПУРИ вечер
Начало: 2014-05-09
Край: 2014-05-09
РК София-Интернешънъл УИСКИ и ПУРИ вечер

ЕЖЕГОДНА БЛАГОТВОРИТЕЛНА ВЕЧЕР ПОСВЕТЕНА НА ДЕГУСТАЦИЯ НА УИСКИ
УИСКИ и ПУРИ
ИНИЦИАТИВА НА РОТАРИ КЛУБ СОФИЯ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

Скъпи приятели,

Ротари клуб София Интернешънъл ще проведе своята традиционна вечер посветена на дегустацията на уиски, инициатива имаща за цел да събере средства за подпомогне на програмите, които клубът организира. Събитието ще се проведе в Кемпински Зографски Хотел София в петък, 9 май 2014 г. с начален час 19:00.
Една благотворителна инициатива, събраните средства, от която ще бъдат използвани за финансирането на проект за професионално обучение на младежи, напускащи социалните институции, и част от програма „Дом възможност“ на „Фондация за социална промяна и включване“, основен партньор на „Тръсел Тръст“ в България. Част от средствата ще отидат за подкрепа на „Очи на 4 лапи“ – Българското училище за кучета водачи, с което клубът си партнира за втора поредна година. Инициативите са част от програма “ДАРЕНИЯ” на РК София Интернешънъл, която за последните 8 години е успяла да достави услуги и продукти на обща стойност над 2,1 милиона лева, за нуждаещите се групи от обществото.
Организаторите са подготвили специална вечер, включваща представяне на различни видове уиски и пури. Постарали са се да Ви дадат възможност да комбинирате питието с различни храни. Ще имате възможността да се насладите на богатите и дръзки вкусове на разнообразните блендове от семейството на Johnnie Walker, както и да приемете Предизвикателството на новия за България бърбън Bulleit. На Ваше разположение ще има асортимент от сирена и меса на фирма „Димитър Маджаров”, хапки от „Кемпински Хотел Зографски София”, всеки гост ще получи и пакет със суров микс от нашите приятели от фирма „АЯ” – ядките от А до Я. Ще имате възможност да се насладите на сладкарските изделия на фирма „Си Комерсиал 7” и на шоколад от „1 Метър Шоколад”. Ще утолявате жажда с бутиковата вода „SALOON” от американски пъб Saloon. Атмосферата ще е „украсена“ от презентации на тема уиски и пури, с техника предоставена от фирма за наем на мултимедийни техника „MULTIVISIA”. Професионален фотограф от „GRAPHYA” ще документира събитието. Ще има томбола с награди, както и търг на специални и уникални бутилки уиски. Ще можете да закупите уиски или пури от нашите спонсори на преференциални цени.
По традиция на наши мероприятия присъстват членове на други Ротари клубове и сродни организации, както и личности от бизнеса, политици, общественици, дипломати, и много млади хора.
На събитието ще присъстват офицери от Ротари Д2482, както и множество представители на медиите.

Малко повече за РОТАРИ:
Ротари е доброволческа, хуманитарна, и неправителствена организация, състояща се от разпръснати по целия свят клубове, известни като Ротари клубове. В света има повече от 32 000 клуба в повече от 200 страни с над 1,2 милиона членове.
Членовете на Ротари клубовете са известни като ротарианци. Декларираната цел на организацията е да събира на едно място лидери, които доброволно да отдават времето и уменията си, за да служат на своите общности. Ротари насърчава хуманизма и почтеността във взаимоотношенията между хората и зачита личната свобода на всеки.

Входна такса: 35.00 лева с предварително закупена покана, през системата на EVENTIM.BG или 45.00 лева на вратата.
Повече @ Eventim: http://goo.gl/jEHtQN
Повече @ Facebook: http://goo.gl/JtBkKi
Повече @ rc-si.org: http://www.rc-si.org/new/?p=5134
Ще се видим на по “чаша уиски”!

За повече информация: +359 889 691 739 – Димитър Мандраджиев – ПР и Набиране на средства
+359 898 991 497 – Ани Христова – Набиране на средства

Свали файл: 1397636807_whisky-cigar-partnership-night-bg-20140509.pdf