Конвент Хамбург 2019
Начало » ПДГ Веселин Димитров 2018-2019 » Конвент Хамбург 2019Здравейте приятели,
 
по традиция в края на всяка ротарианската година, се провежда най-големият форум за нашата организация, Конгресът на Ротари.
 
Само след няколко дни  ще стартира тазгодишният форум в Торонто. В този момент група ротарианци от Д2482 стягат куфарите, правят последни приготовления за участието си в конгреса.
 
Само че Канада е далеч, изисква повече ресурси, нужда от адаптация поради часовата разлика и това ограничава представителите на нашия дистрикт. Е, аз имам добра новина за вас!
 
През следващата ротарианска година конгресът ще е на една ръка разстояние от нас, той ще се проведе от 1-ви до 5-ти юни в Хамбург.
 
Защо трябва да участвате в конгрес на Ротари - защото това е мястото, където ще срещнете ротарианци от всички краища на света, ще изградите международни приятелства, ще откриете възможности за реализиране на много добри дела, ще научите какво правят клубовете по света, ще почуствате Ротари по начин, който е присъщ само за толкова голям форум, и защото ще натрупате незабравими спомени.
 
Конгресът в Хамбург е най-близкото място за нас за следващите години. Следващите три форума ще се състоят в  Хонолулу 2020, Тайпе 2021 и Хюстън 2022. Както и да го погледнете пътуването до Хамбург със самолет е колкото пътуването от София до Бургас с автомобил (или в обратната посока), не изисква визи и часовата разлика е същата както между Берковица и Ниш (1 час).  Добрите новини нямат край. Всеки, който направи регистрация в периода от 23-ти до 27-ми юни, ще се възползва от специалната цена и както приканва мотото на конгреса “Улови мига в Хамбург” всеки, който го направи в този период не само ще получи намаление, но и ще стане част от вдъхновяващо преживяване и ще мотивира много приятели да изживеят специални моменти заедно в Хамбург.
 
Стимулиращото предложение ще откриете в прикачения линк:
https://ric2019hamburg.org
 
Уловите импулса в:
Facebook - https://www.facebook.com/rotary19
Instagram - https://www.instagram.com/rotary19/
Twitter - https://twitter.com/ric2019
 
Очаквайте още информация и предложения за организирано пътуване на специалната страница на нашия сайт: https://www.rotary-bulgaria.org/инфо/579/Конвент-Хамбург-2019
 
Ваш в Ротари,
Веселин Димитров
ДГЕ