Валентин Василев е президент на Ротари клуб Нова Загора за 2019/2020 одина.
Дата: 01.07.2019

Ротари клуб Нова Загора - Тържествена церемония по предаване на огърлицата.

По традиция, на тържествена съвместна среща, състояла се в изисканата атмосфера на комплекс "Шато Уинди Хилс", Ротари клуб Нова Загора и Ротари клуб Сливен организираха клубна асамблея по предаване и приемане символите на своите клубове. Тържествено бе предадена огърлицата, камбаната и клубните знамена от Михаил Тачев на новия президент Валентин Василев.
Приятелят Михаил Тачев, в кратка и прочувствена реч, направи ретроспекция на изминалата ротарианска година, като благодари на борда за съвместната дейност. Той пожела на новия Президент и борд да работят още по-активно за постигане целите на Ротари.
От своя страна Валентин Василев, в първото си изказване като президент на Ротари клуб Нова Загора, емоционално представи своите идеи и даде обещание за упорита работа и постигане на още много успехи в клубната дейност, както и увереност, че нашият клуб ще укрепне и постигне още успехи през следващата година.
На празненството присъстваха Росен Гогошев - АДГ на зона XI, Любомир Борисов - Церемониал-майстор на дистрикта, членове на двата клуба, техните семейства, близки и гости от приятелски клубове. С почетни грамоти за дейността си през годината по проектите на клуба бяха удостоени Михаил Тачев и Любомир Борисов.Последните 10 новини

» На 21 август откриваме тържествата за Шипченската епопея със „Строителите на Паметника на свободата“
» Приготвяне и раздаване курбан за обяд от Ротари клуб Стара Загора- Берое в социалната кухня на храм Св.Паисий Хилендарски, кв.Зора на Стара Загора
» Ротарианците от Кърджали със значими проекти в подкрепа на съгражданите си -
» Ротарианци с благородна инициатива на Голяма Богородица
» Ротарианска среща във Велинград
» Среща на РК Салмоков с и.д.посланик на Пакистан у нас Mr. Marwan Alex Ayyash
» РК Елена участва в тържествата , послучай 120 години от създаване на СЛРД "Сокол" гр.Елена
» Българските ротарактори издигат кандидатурата на София за есенен REM през октомври 2020 г.
» Послание на ДГ Митко Минев за м.август 2019
» Ротарианецът инж. Любен Божков–една ренесансова фигура на ХХ век.