Силата на българския дух
Дата: 03.03.2019

Приятелите от Ротари клуб Габрово взеха участие в отбелязването на националния празник на България 03.03.2019 г. на връх Шипка, заедно с хиляди горди българи, които въпреки лошите метеорологични условия се изкачиха по стълбите до Паметника на свободата.

Габровските ротарианци посрещнаха българина Тодор Андреев, който на 21.02.2019 г. започна своя колоездачен преход от Берлин. Целта беше за 10 дни да премине през 10 държави, 10 столици и на 3-ти март да се включи в честванията по случай националния празник - това беше също и опит за влизане в книгата на рекордите "Гинес". Президентът на Ротари Габрово д-р Георги Атанасов връчи подарък на Тодор Андреев - луксозна българска историческа книга и разказа за инициативите на габровския клуб, свързани с Шипченската епопея. Пожелаваме бъдещи успехи на Тодор и с гордост да прославя историята и постиженията на България!
Повече информация и снимки от прехода на Тодор Андреев ще намерите тук: https://www.facebook.com/events/788651691500900/Последните 10 новини

» Ротариански тур "България -страна на приятели"
» Покана от Ротари клуба в Китее - Дистрикт 1730 Северна Карелия, Финландия
» Ротари клуб – Панагюрище с четвърта поред кампания за превенция на детския диабет
» Пролетен благотворителен бал Ротари клуб Раднево
» Пролетен бал Ротари клуб Нова Загора
» Ротари клуб Раднево дари сух басейн с меки топки за деца със СОП
» Успешни РЛИ събития в България
» 10 RYLA семинар в Дистрикт 2482 - 2019
» В едно семейство и мъжът, и жената са еднакво значими.
» Ротари България и жените.